«Hesburger» pārdošanas apjoms Latvijā pērn kāpis par 25%

“Hesburger”, Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes, pārdošanas apjoms Latvijā 2023. gadā, salīdzinot ar 2022. gadu, palielinājies par 25%, sasniedzot 53,92 miljonus eiro. Šogad uzņēmums Latvijā plāno atvērt vēl divus restorānus, kā arī uzsākt digitālo kasu sistēmu darbību. Savukārt Baltijā kopumā paredzēts atvērt 10 jaunus “Hesburger” restorānus.

“Neraugoties uz izaicinājumiem ekonomikā, pērn turpinājām izaugsmi, un “Hesburger” pārdošanas apjomi ir kāpuši visās Baltijas valstīs. To lielākoties ietekmējusi veiksmīga pārdošanas stratēģija, turpinot piedāvāt klientiem īpašos mēneša piedāvājumus, kā arī ieviešot jaunus produktus, piemēram, divas dažādas limonādes un Grieķu salātus. Tikmēr ikmēneša speciālo piedāvājumu klāstā iekļāvām tādus neparastus produktus kā Kraukšķīgās vistas burgers, Arizonas burgers, Halloumi burgers, Grila burgers u.c. Kopumā vēl aizvien izjūtam to, ka cilvēkiem ir svarīga iespēja baudīt ātras, ērtas maltītes un daudzveidīga pārdošanas kanālu pieejamība, tajā skaitā veicot pasūtījumus uz vietas restorānos, auto kasē, izmantojot “Hesburger” mobilo aplikāciju un mūsu partnera piegādes servisu. Nesen veiktas aptaujas* dati liecina, ka mūsu klientu vidū palielinās digitālo risinājumu nozīme, un cilvēku skaits, kas veic pasūtījumus, izmantojot “Hesburger” aplikāciju, palielinājies par 6%. Tāpēc būtiski norādīt, ka esam pakāpeniski sākuši testēt un šogad plānojam ieviest digitālo kasu sistēmas pilnā apmērā,” tā “Hesburger” starptautiskās attīstības un mārketinga direktore Ieva Salmela.

Viņa uzsver, ka arī šogad “Hesburger” turpinās pielāgot ēdienkarti un ieviest jaunus produktus, ņemot vērā mainīgas klientu prasības.

Kopumā “Hesburger” pārdošanas apjoms Baltijas valstīs aizvadītajā gadā sasniedza 152,65 miljonus eiro, no tā lielāko daļu veidojot Lietuvas tirgum. Salīdzinot ar 2022. gadu, Lietuvā pārdošanas apjoms pieaudzis par 16% un sasniedzis vairāk nekā 54,51 miljonu eiro. Turpretim Igaunijā pārdošanas apjoms kāpis par 15%, sasniedzot vairāk nekā 44,22 miljonus eiro.

“Ēdināšanas pakalpojumu biznesa veiksme balstās uz servisa un produktu kvalitātes, tāpēc pērnā gada rezultāti apliecina ne vien mūsu sortimenta un produktu līmeņa atbilstību klientu gaidām, bet arī “Hesburger” darbinieku ieguldījumu klientu apkalpošanā un lojalitātes veicināšanā, par ko esam ļoti pateicīgi. Īpaši liels paldies jāvelta arī klientiem, kuri turpina būt uzticīgi “Hesburger” zīmolam, atgriežoties mūsu restorānos atkal un atkal. Ne velti saskaņā ar “Socio Uuringukeskus” veiktās aptaujas datiem*, “Hesburger” jau trešo gadu ir atzīts par Latvijas iedzīvotāju vidū atpazīstamāko ātrās ēdināšanas restorānu tīklu,” atklāj I. Salmela.

Latvijā 2024. gadā gaidāmi divi jauni “Hesburger” restorāni

2023. gadā uzņēmums, investējot 2 miljonus eiro, atvēra jaunu restorānu Ogrē, Rīgas ielā 5. Savukārt restorāna rekonstrukcijā Iecavā ieguldīti 300 000 eiro, veicot apkures sistēmas renovāciju, uzstādot digitālos ekrānus, kā arī atjaunojot ēkas fasādi un nomainot asfalta segumu. Tāpat pērn iesākās vērienīgi “Hesburger” restorāna Daugavpilī, Rīgas ielā 55 renovācijas un paplašināšanās darbi, plānojot to atkal atvērt apmeklētājiem šī gada vasarā. Vienlaikus Rīgā aizsākta restorāna Brīvības ielā 299 pārcelšanas uz ēku Dzērbenes ielā 4, kas atrodas turpat blakus. Paredzēts, ka jaunajās telpās šis restorāns būs pieejams klientiem 2024. gada pavasarī.

Šogad atzīmējot 20 gadu jubileju Latvijā, I. Salmela stāsta, ka valstī plānota divu jaunu “Hesburger” restorānu atvēršana - Tukumā, blakus degvielas uzpildes stacijai “Neste” uz autoceļa A10 (Rīga – Ventspils). Rudenī plānots atklāt arī restorānu Alūksnē, Pils ielā 66.

Tikmēr Lietuvā plānota 5 jaunu restorānu atklāšana, bet Igaunijā – trīs jaunu restorānu atvēršana.

Šobrīd Baltijā darbojas 160 "Hesburger" restorāni, no kuriem 59 atrodas Lietuvā, 51 - Latvijā un 50 - Igaunijā.
*Aptauju 2023. gada decembrī veica “Hesburger”, sadarbojoties ar pētījumu kompāniju “Socio Uuringukeskus”. Tajā piedalījās 1000 respondenti vecumā no 15 līdz 49 gadiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43552399sec.